fbpx

Myyvät kotisivut

Kotiuttavat kauppaa silloinkin, kun nukut.

Hyvät kotisivut kiinnostavat ja koukuttavat.

Kun kävijä klikkaa kotisivuille, meillä on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa hänet siitä, että lukemista kannattaa jatkaa. Jos epäonnistut ensivaikutelmassa, menetät asiakkaan kilpailijalle. Siksi ei ole samantekevää, miltä sivustosi näyttää, kuulostaa ja tuntuu. 

Asia on oikeastaan aika yksinkertainen: tyylikkäät, toimivat ja tehokkaat nettisivut näkyvät euroina viivan alla. Siksi tavoitteemme on tehdä paitsi kaunista ja kiinnostavaa, myös myyvää ja helppokäyttöistä – ja aina asiakkaan näkökulmasta.

All Inclusive -nettisivuja tuotan yhteistyössä osaavien ja luotettavien kotisivukumppaneideni kanssa. 

All Inclusive -kotisivut ovat sinulle, jos

All Inclusive on todellinen avaimet käteen -nettisivupaketti

Kun katsot tarkemmin useimpien Avaimet käteen -nettisivupakettien sisältöä, huomaat, että useimmissa paketeissa hintaan kuuluu rakenteen ja ulkoasun lisäksi vain valmiin sisällön syöttäminen. 

Koska myyvien tekstien suunnittelu ja tuottaminen on puolet koko sivustoprojektin työstä, saat siis käteesi avainten sijaan pelkän kauniin kehikon, joka sinun tulee osata täyttää itse. Tällöin vastuu kirkkaan myyntiviestin tuottamisesta jää sinulle.

Liian moni keskittyykin hiomaan loputtomiin visuaalisesti näyttävää nettisivustoa, mutta unohtaa, että tekstisisältö on se supervoima, joka nappaa asiakasta kädestä kiinni ja ohjaa tämän lempeästi ostopolulla eteenpäin. 

Visuaalisella ilmeellä on oma tärkeä osansa, mutta ilman yhtä huolellisesti laadittua sisältöä olet vaarassa menettää jatkuvasti kauppaa tietämättäsi. 

Tämän me halusimme korjata. 

Avaimet käteen -paketissa saat kaiken tämän:

Tyylikäs, brändin mukainen visuaalinen ilme

Viimeistelty ja houkutteleva visuaalinen ilme on ensivaikutelman perusta. Nettisivut rakennetaan brändisi visuaalista ilmettä mukaillen. Jos sellaista ei ole, voimme tehdä myös sille asialle jotakin.

Myyvät, puhuttelevat tekstisisällöt

Copywriterin luoma kirkas viesti ei jätä kävijöitäsi kylmäksi. Huolellisesti suunniteltu myyntiteksti pitää lukijan kasvot kiinni ruudussa ja hoitaa myyntiä puolestasi aina, kun kulkija kohtaa sivustosi. 

Toimiva, mutkaton käyttökokemus

Selkeä navigointi, looginen sivurakenne ja toimivat linkitykset ovat paitsi hyvää asiakaspalvelua, myös mutkattomat käyttää. Kun kävijöitä ohjataan selkeällä viestinnällä ja toimintokehotteilla, he pysyvät tukevasti ostopolulla.

Responsiivisuus

Sivustoja selataan entistä enemmän mobiililaitteilla, ja siksi sivujen on syytä näyttää hyvältä kaikissa eri laitteissa. Myös hakukoneet arvostavat mutkattomasti toimivaa mobiiliversiota. Responsiivinen sivusto taipuu kaikille laitteille kuin itsestään.

Hakukoneoptimointi

Näkyvyyden kivijalka valetaan sivuston rakennusvaiheessa. Jokaiseen sivuprojektiin kuuluu perustason hakukoneoptimointi erillisen lisäosan avulla. Avainsanat huomioidaan myös nettisivujen teksteissä, jotta Google bongaa sivusi entistä tehokkaammin.

Monipuolisuus

WordPress-julkaisujärjestelmässä on miljoonia mahdollisuuksia – siksi se on meidän valintamme. Kun toimintasi kasvaa, WordPress-sivuihin on helppo liittää tarpeellisia lisäpalikoita. Voit uudistaa vanhaa räjäyttämättä kaikkea aina uudelleen.

Vaivattomuus

Sivuston pienten päivitysten tekemisen oppii nopeasti kuka tahansa. Saat sitä varten kirjalliset ohjeet. Halutessasi voit myös sopia kanssamme myös erilaisista jatkopalveluista. Eikä huolta – koska WordPress-osaajia on maailma pullollaan, et ole koskaan sidottu vain yhteen ainoaan palveluntarjoajaan.

Kotisivupakettien hinnoittelu

Kotisivut: Mini

x
 • x-y sisältösivua
 • Taustatutkimus ja kilpailija-analyysi
 • Haastattelu, max 90 min.
 • Kommentointikierros
 • Hakukoneoptimointi
Popular

Kotisivut: Medium

x
 • x-y sisältösivua
 • Taustatutkimus ja kilpailija-analyysi
 • Haastattelu, max 90 min.
 • Kommentointikierros
 • Hakukoneoptimointi
Popular

Kotisivut: Large

x
 • x-y sisältösivua
 • Taustatutkimus ja kilpailija-analyysi
 • Haastattelu, max 90 min.
 • Kommentointikierros
 • Hakukoneoptimointi
Popular

Nettisivujen teettäminen voi olla myös helppo ja mukava kokemus

Paikoillaan polkevat projektit, mykistyvät yhteistyökumppanit, miljoonat sähköpostit ja myöhästyneet lanseeraukset.. Ehkä sinullakin on kokemusta projekteista, jotka muistuttavat suossa tarpomista. Usein projektien venyminen tai tavoitteiden saavuttamattomuus johtuvat heikosta organisoinnista tai siitä, että joku osapuolista ei ehdi sitoutua projektiin sen vaatimalla tavalla.

Meidän lupauksemme on, että kun aikataulu sovitaan, se pidetään. Olemme toimittaneet 100 % töistä sovitussa aikataulussa. Se edellyttää sitoutumista meiltä kaikilta.  

Vaikka teemme kaiken käytännön työn puolestasi, kotisivuprojekti kannattaa sijoittaa aikaan, jolloin ehdit miettiä, mitä kaikkea tarvitset ja kommentoida ensivedosta. Kun sinä pystyt siihen, me hoidamme loput. 

Näin homma etenee

2. Aloituspalaveri
Perkaamme kartoituslomakkeen sisällön yhdessä aloituspalaverissa, jossa tarkennamme tavoitteita ja ideoimme lisää. Aloituspalaverin jälkeen kaikki osapuolet tietävät, miten homma etenee. Sovimme käytännön asiat ja selkeät päivämäärät. Tarvittaessa sovimme vielä erillisen sisältöhaastattelun. Sitten voit nostaa jalat pöydälle ja jäädä odottelemaan kassakoneen kilinää.
3. Sivuston ulkoasun suunnittelu ja sisältöjen luominen
Suunnittelemme sivuston sivurakenteen, ulkoasun ja sisällöt, ja asennamme ne alustavasti paikoilleen. Sivusto rakennetaan erillisessä kehitysympäristössä, josta se siirretään julkaisun yhteydessä omalle sijainnilleen.
4. Välitsekkaus
Kun kokonaisuus alkaa hahmottua, lähetämme sinulle esikatselulinkin, josta pääset tarkistamaan ensimmäisen version. Samalla sovimme palaverin, jossa kommentoit kokonaisuutta ja esität tarvittaessa muutostoiveesi. Jos muutostoiveesi ovat pieniä, ne hoituvat nopeasti myös sähköpostilla.
5.Viimeistely ja julkaisu
Lopuksi sivusto viimeistellään, ja sille tehdään hakukoneoptimointi erillisen lisäosan avulla. Sivusto testataan toimivaksi, siirretään oikealle osoitteelleen ja julkaistaan hyväksynnästäsi. Julkaisun yhteydessä saat myös kirjalliset ohjeet pienten päivitysten tekemiseen itse.
Julkaisun jälkeen
Julkaisun jälkeen et jää yksin. Haluamme varmistaa, että sivustosi toimii ja palvelee tarkoitustaan. Saat pienet muutostarpeet päivitettyä maksutta 30 päivän ajan*. Halutessasi voit sopia Caston Visualsin Hannan kanssa myös kiinteähintaisesta ylläpidosta.
Tilaa tästä
Previous slide
Next slide

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

Ulkoasu on jo, ja tarvitset pelkät tekstit?

Onnistuu. Lue lisää copywriting-palveluistani tai laita viestiä.