fbpx

Mitä voit odottaa?

Jo tehdyt työt kertovat sen parhaiten.

Markkinointiviestintää uudelle, urbaanille lentokenttäkaupungille
LAK Real Estate Oy - Avia City

LAK Real Estate on kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka tunnetaan erityisesti Vantaan Aviapoliksen kehittäjänä. Kun kutsu kävi uuden, urbaanin lentokenttäkaupunki Avia Cityn markkinointitiimiin copywriteriksi, kynä teroitettiin mm. Avia Cityn nettisivuja ja tarinaa varten. Sittemmin työlistalta on löytynyt mm. radiomainoksia ja bannerimainontaa, Helsingin Sanomien etusivu, natiiviartikkeleita Ilta-Sanomiin ja Kauppalehteen sekä verkkoartikkeleita LAK:n omiin kanaviin

kynagrafiikka

Luovaa sisällöntuotantoa luonnonkosmetiikkayritykselle
Saaren Taika

Saaren Taika on luonnonkosmetiikkabrändi, jonka sielu ja sydän on monitoiminainen Johanna Amnelin. Saaren Taian kanssa olemme tuottaneet mm. tuotekuvauksia, henkilöesittelyjä, brändikiteytyksiä, hauskoja tilausvahvistusviestejä ja nettisivujen 404-viestejä. 

kynagrafiikka

Nettisivujen copywriting kieli- ja koulutuspalveluyritykselle
Sweducation Oy

Sweducation on kieli- ja koulutuspalveluja tuottava asiantuntijayritys, jonka nokkanaisena toimii FT Nina Niemelä, kielipedagogiikan kansainvälinen asiantuntija, vuorovaikutustutkija, kääntäjä ja kouluttaja. Uusi nettisivujen copy on saanut Ninan kohderyhmältä runsaasti kehuja ja kiitosta aitoudesta, helposta lähestyttävyydestä ja “äitelän jargonin” puutteesta.

kynagrafiikka

Hauskat tuotekuvaukset kasviverkkokaupalle
Luvi - DixPoint Oy Ltd

Luvi on vihersisustuksen asiantuntija, jonka toimintaa luotsaa yrittäjä Tiia Wahlberg. Tiia etsi kiireidensä helpottajaksi sisällöntuottajaa, joka loisi uuden kasviverkkokaupan neljällekymmenelle kasvilajikkeelle hauskoja ja värikkäitä tuotekuvauksia, jotka poikkeaisivat hilpeästi tavanomaisista.

kynagrafiikka

Nettisivujen copywriting hieronta-alan yritykselle
Rentouttamo

Rentouttamo on hyvinvointihuone, jonka kapellimestarina häärää Elli Touru, koulutettu hieroja ja jalkojenhoitaja. Rentouttamolle luotiin kokonaan uudet nettisivut yhteistyössä Caston Visualsin kanssa. Sivusto saatiin nostettua Googlen etusivulle relevanteilla hakusanapareilla, ilman maksettua mainontaa.

kynagrafiikka

Myyntisivun copywriting kieliammattilaiselle
Pilkunviilaamo

Pilkunviilaamo on Saara Lindströmin kielenhuoltopalvelu, joka tarjoaa paitsi oikolukupaketteja, myös inspiroivia verkkovalmennuksia kielenhuollon ympäriltä. Saaran kanssa teimme yhdessä myyntisivun yrittäjän kahdesti vuodessa käynnistyvälle verkkovalmennukselle.

kynagrafiikka

Nettisivujen freesaus arkkitehtitoimistolle
Arktiimi

Arktiimi on oululainen arkkitehtitoimisto, jonka nettisivut uusittiin yhteistyössä Utumedian kanssa. Arktiimin toimitusjohtaja Arja Niemelän toiveissa oli minimalistinen, ytimekäs sisältö, jonka näkökulma vaihdettiin selkeämmin kohti asiakasta.

kynagrafiikka

Persoonalliset tuotekuvaukset luontokuvausyritykselle
Finnature - Awenature

Finnature on yksi Suomen vanhimmista luontokuvausyrityksistä, Awenature sen rinnalle syntynyt luontoaiheinen sisustuskauppa. Kun Kaisa ja Jari Peltomäen mykistävän upeat luontokuvat löysivät tiensä osaksi kotien sisustusta, kuhunkin tuotekuvaukseen toivottiin persoonallista pientä tarinaa, joka kertoisi tarinan tuotteessa esiintyvästä luontokappaleesta.

kynagrafiikka

Nettisivujen copywriting hyvinvointialan yritykselle
Hyvä Hoito

Hyvä Hoito on Miia Fonchamin luotsaama laajan valikoiman hyvinvointiyritys, jonka palveluvalikoimassa on kirjo erilaisia hoitoja ja hierontoja. Hyvä Hoidolle luotiin kokonaan uudet nettisivut yhteistyössä Caston Visualsin kanssa. Miia toivoi teksteiltä selkeää esilletuloa, mutta myös helpostilähestyttävää sävyä.

kynagrafiikka

Sinun työsi tässä?

Asiakkaat kertovat